Luk
✔ DK's førende i ZeroWaste ✔ Lynhurtig Levering ✔ Gratis fragt over 250,-

Om osHVEM ER VI?

BeeZeroHero er startet i 2019 af 3 meget forskellige kvinder, som dog alle har et fælles ønske, nemlig ønsket om at gøre en forskel. Med en samlet børneflok på 9 er vi drevet af, at kunne være et forbillede for vores børn. Børn gør hvad vi gør - ikke hvad vi siger!

Vores filosofi er, at bæredygtighed skal være for alle, ikke kun for dem der har råd. Derfor vil vi tilstræbe os at være Danmarks billigste zerowaste-butik. Vi er altid på udkig efter de gode alternativer og vi hører meget gerne fra jer, hvis I lige falder over et eller andet som kunne passe ind i vores butik.

Vores børn går meget op i, at passe på vores jord, i en helt anden grad end vi gjorde på deres alder. Det er rigtig fint, men vi har alle mulighed for at gøre lidt mere, hvad enten det er at skifte plastiksugerørene ud med genbrugelige eller leve som veganer. Selv et lille skridt er bedre end alternativet.

Mange skoler er begyndt at have fokus på, at børnene skal bruge alternativer til sølvpapir etc. Her vil vi gerne komme ud på jeres skoler og vise og demonstrere de alternative muligheder der findes. Inspirere til at mindske affaldet og bruge genbrugelige produkter.

Kig ind på vores shop og bliv inspireret. Der vil løbende komme nye produkter på siden 😊 Lad os sammen gøre en forskel!

Besøg vores instagram