Vi kender alle sammen den lyst vi har til at gøre noget godt for miljøet og passe extra godt på vores jord!!  

Men når det er sagt kender jeg ikke mange der har tiden i det daglig til at sætte sig ind i at finde de helt miljø-rigtige produkter.
Eller har tid til at handle i 20 forkellige butikker, for at købe de miljøvenlig muligheder til den bedst mulige pris. BeeZerHero har samlet det hele sted så du kan nøjes med et One Shop Stop hos os. Vores 3 shop kategorier er køkken, home og personlig pleje. Vi vil være Danmarks billigste da vi mener at alle skal have muligheden for at tage de gode, sunde og kloge valg for vores og vores efterkommeres fælles fremtid. Det skal gøres billigt, nemt og overskueligt så alle får mulighede for at bidrage til en sund plastik fri og bæredygtig hverdag med mindre spild og med omtanke for den verden vi lever i.

Hos BeeZeroHero vil gerne hjælpe dig med at tage informerede og oplyste beslutninger i en stor og til tider uoverskuelig online verden!
Vi vil være Danmarks BILLIGSTE online Web shop som tager udgangs punkt i Zero waste, bæredygtighed og minus plastik produkter.

Vi bestræber os på at skabe en bevidst forbrugs kultur for alle med køkken, home  og personlige pleje produkter.
Så du trygt kan vælger dit indkøb, efter vi har tjekket at det er miljøvenligt, zero-waste, hvis muligt vegansk, genbrugs eller naturlig materialer og økologiske ingredienser fri for plastisk. Vi vil undersøge produktets oprindelse, produkt informationen, de anvendte materialer, den indflydelse de har på miljøet og de arbejds forhold de er produceret under. Vi vil derudover være udførlige og grundige i vores produkt beskrivelser på vores shop. Vi vil dele så meget info som muligt så man aldrig er i tvivl om at købet er ansvarligt og bæredygtigt.

Den bevidste forbruger bør altid selv tjekke følgende.

Tjek liste:

*Jeg læser og søger informerer om de ingredienser produktet indeholder.

*Jeg foretrækker de virksomheder der værdsætter bevarelse og omsorg for naturen.

*Jeg tager hensyn til mængden af ​​plastindpakning af produktet jeg køber.

*Jeg finder ud af om firmaet tester dyr eller ej.

Så vores opfordring er at man skal være nysgerrig, find ud af hvad du spiser og indtager, hvad du bruger af produkter på din krop og hvad har du på af tøj. Alle bidrag, store som små, til et bedre klima og et sunderes købs mønster er godt og hjælper. Alle kan gøre noget og det hele gør en forskel!!

Vi kommer senere med en, Hvordan kommer jeg igang, guide så man stille og roligt kan gøre hverdagen mere bæredygtigt.

Vi er BeeZeroHero, Danmarks billigste zero waste, minus plastisk og bæredygtige One Shop Stop online butik.

Velkommen :-)